Sopimusehdot

YLEISET SOPIMUSEHDOT

Voimassa 5.1.2017 alkaen.

Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin USVA Galleryn (myöhemmin ”USVA Gallery”) ja tilaaja-asiakkaan (myöhemmin ”asiakas”) välillä tehtyihin kauppoihin. USVA Gallery pidättää oikeuden tehdä muutoksia ehtoihin ilman ennakkoilmoitusta.


TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.usvagallery.com ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Alaikäiset saavat tilata tuotteita vain edunvalvojan suostumuksella.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin sopimusehtoihin.


MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan pääsääntöisesti tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Valittavissa on myös Collector Lasku/Osamaksu-palvelu. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun USVA Gallerylle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä USVA Galleryyn tuotteen toimittajana.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voi maksaa ostoksia jopa 5000 €:n saakka. Valitessa Collector Lasku/Osamaksun, tilatut tuotteet saa kotiin aina ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn. Lue lisää Collector Lasku/Osamaksu -palvelusta.


TOIMITUS

Tilausten toimitusaika on noin 7 arkipäivää + postitus. Toimitus voi kuitenkin poikkeuksellisesti, muun muassa tuotteiden tilapäisen loppumisen vuoksi tai juhlapyhien aikana, kestää normaalia pidempään. Mikäli toimitus viivästyy, USVA Gallery pyrkii ilmoittamaan viivästyksestä sekä antamaan arvion uudesta toimitusajasta.

Tilaus toimitetaan Postin Kotipaketti -palvelulla suoraan vastaanottajan ovelle. Postin asiakaspalvelu on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti lähetystä seuraavana työpäivänä sopiakseen toimituksen tarkemman jakeluajankohdan. Sovittavat jakeluajat vaihtelevat alueittain klo 09.00-21.00 välillä.

Tilausten kiinteä toimitusmaksu on 19 € (sis. ALV) / tilaus.


PALAUTUKSET

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tilaamansa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä USVA Galleryn asiakaspalveluun. Palautusoikeus ei koske ale-tuotteita. Palautettavan tuotteen tulee olla moitteettomassa kunnossa alkuperäispakkauksessaan. Palautuksen vastaanoton jälkeen, USVA Gallery hyvittää tilauksen vaihtoehtoisesti asiakkaan valitsemalla samanarvoisella toisella tuotteella tai lahjakortilla.

Lähetyksen palautuminen takaisin lähettäjälle (USVA Gallery) ei ole sama asia kuin tilauksen palauttaminen. Tilauksen palauttamisesta tulee aina olla ensin yhteydessä USVA Galleryn asiakaspalveluun. Mikäli palautuksen syy on muu kuin tuotteessa oleva virhe, ovat palautuskustannukset asiakkaan vastuulla.

Tuotteen palauttamisen yhteydessä on aina otettava ensin yhteyttä USVA Galleryn asiakaspalveluun sähköpostitse:

info@usvagallery.com


HINNAT

Tuotteet veloitetaan tilaushetkellä voimassa olevan hinnan perusteella. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana. Tilauksen kokonaishinta on nähtävissä kassalla ennen tilauksen lähettämistä. USVA Gallery varaa oikeuden tarkistaa kulloinkin voimassa olevia hintoja sekä maksuehtoja. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.


TIETOSUOJA

USVA Gallery kerää ja käsittelee ainoastaan sellaista tietoa, jota tarvitaan asiakkaan tilauksen käsittelyä ja asiakassuhteen ylläpitoa varten. Tiedot, joita USVA Gallery kerää, sisältävät nimen, puhelinnumeron sekä posti- ja sähköpostiosoitteen. USVA Gallery ei luovuta asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolille ja käsittelee kaikkia tietoja luottamuksellisesti. USVA Gallery ei käytä asiakastietoja markkinointiin, ellei asiakas ole tilannut erillistä uutiskirjettä.


Tuotemerkin USVA Gallery omistaa ja usvagallery.com verkkosivustoa ylläpitää GrandPartner Oy (y-tunnus 2354382-5).