MEISTÄ

Huone heräsi eloon vasta löytäessäni seinälle kuvan, joka täydensi koko sisustuksen. Kuvan, joka kertoi minulle kiehtovaa tarinaa, sielunmaisemani.


Mistä USVA Gallery alkoi ja miksi se on intohimomme?


Kaikki lähtee kauneudesta

Kauniiden asioiden tuoma ilo on ollut tärkeää elämässäni. Ei kauneuden ihannointina, vaan maisemien, asetelmien ja tunnelman luomana mielihyvänä, rauhoittumisen elementtinä.

Taide on ollut osa minua aina. Etsin pitkään kotiini juuri oikeita tauluja. Sellaisia, jotka olisivat osa elämääni, merkityksellisiä. Halusin jotain uniikkia, mutta arvotauluihin eivät säästöt riittäneet.

Olohuoneen seinä oli vuosia paljas. Matkoilta kotiin palatessani se näytti tyhjältä ja kylmältä. Huone heräsi eloon vasta löytäessäni seinälle kuvan, joka täydensi koko sisustuksen. Kuvan, joka kertoi minulle kiehtovaa tarinaa, sielunmaisemani.

Sen taulun jälkeen halusin puolisoni Jannen kanssa tarjota saman mahdollisuuden ystävillemme, teille kaikille. Halusimme valmistaa tauluja, jotka olisivat kaikkien saavutettavissa, mutta eivät silti kopioina jokaisen naapurin olohuoneessa.

Veimme asian vielä pidemmälle. Taulujen lisäksi toimme mukaan tapetit. Niiden avulla muutamme kokonaisvaltaisesti kotien sisustusta. Ammattivalokuvaajien ikuistamat maisemat ja abstraktit kuvat luovat yksilöllisiä elämyksiä nyt sinne, missä tunnelmaa tarvitaan.

 

Anna Parviainen

USVA Gallery

Fills the emptiness