Uusia teoksia palkituilta valokuvaajilta

Antti Karppinen on yksi Suomen palkituimmista valokuvaajista.

USVA Galleryn kevään 2017 ensimmäiset uudet teokset on julkaistu. Valikoimaan on saatu kansainvälisesti palkittujen valokuvaajien Tiina Haringin ja Antti Karppisen teoksia.

Tiina Haring on tarkkaillut ympärillään vallitsevia suhteita ja erityisesti niiden tuomaa lohtua sekä kaipuuta. Hänen kuvansa pohtivat suhteiden voimaa, tarpeellisuutta ja vaikuttamista ihmisen elämässä. Haringin kuvat Forget your Fear ja Waking up to the Truth ovat osa kuvasarjaa, joka toi hänelle MQEP arvonimen vuonna 2016. Onneni Ääriviivat -kuva puolestaan kuuluu Tiina Haringin Rakkaudesta Revenneet -näyttelyyn.

Antti Karppinen on yksi Suomen palkituimmista valokuvaajista. Hänen tarkkaan miettimänsä konseptit, sävyt ja elementit luovat kuviin kolmannen ulottuvuuden ja ainutlaatuisen tunnelman. Karppisen kuvista The Edge on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja ja The Kid on osa Vuoden Muotokuvaaja 2013 -palkinnon tuonutta viiden kuvan sarjaa.

Ensimmäiset kevään uusista teoksista on lisätty verkkokauppaan, josta ne on tilattavissa useassa eri koossa rajoitetuin painosmäärin.

 

Kuva: ANTTI KARPPINEN | The Edge